FINANCE & CONTROL DEELTIJD

HBO-OPLEIDING | BACHELOR OF SCIENCE (BSC)

Voor wie?

Werkende professionals met een relevante werkomgeving

Opleidingsniveau

Hbo Bachelor

Diploma en titel

Hbo-bachelor: 240 EC’s

Bachelor of Science (BsC)

Studieduur

8 semesters van 6 maanden

Versnellen / pauzeren mogelijk

Start en lesmomenten

Start: september of februari

Lesdagen: 2 avonden (di/do) of zaterdag

Prijs

€ 2.143,- p.j. (bij recht op wettelijk collegeld) 50% korting in het 1e jaar.

Werk je in finance en wil je écht beter worden in je werk? Of wil je jezelf omscholen? Met de deeltijdopleiding Finance & Control investeer je duurzaam in jouw carrière. Met direct rendement.

Waarom deze opleiding?

Met de deeltijdopleiding Finance & Control investeer je in jouw toekomst. Je ontwikkelt tijdens deze praktijkgerichte studie de kennis en vaardigheden die je nodig hebt als financieel-economisch professional, waaronder werken met digitale financiële softwarepaketten zoals Exact en SAP. Met actuele en complexe vraagstukken op het gebied van controlling, accountancy, bedrijfskunde en financiële dienstverlening dagen we je continu uit om buiten de gebaande paden te denken en treden.

Alles wat je leert tijdens onze deeltijdopleiding, is direct toepasbaar in je werk. Je vergroot direct jouw meerwaarde. En heb je jouw opleiding met goed gevolg afgerond? Dan ben je in bezit van een erkend én gewaardeerd hbo-diploma.

Wij dagen je uit!

Met actuele en complexe cases dagen we je continu uit. Je leert buiten de gebaande paden te treden en je leert met digitale financiële softwarepaketten Exact en SAP om te gaan. De opgedane kennis kun je direct toepassen op je werkplek. Je leert ervaringsgericht; er is continu interactie met je werk, collega-studenten en je opleiding. Met gastsprekers uit de praktijk over hot topics halen we de praktijk nog meer in huis.

Zo word je beter in je werk

Wil je succesvol zijn in een hbo-functie? Dan heb je niet alleen eersteklas vakkennis nodig, maar ook sterke professionele vaardigheden. Daarom loopt competentieontwikkeling als een rode draad door de opleiding. Zo ontwikkel jij je inhoudelijk en persoonlijk tot een professional, die mede de koers van een bedrijf kan bepalen.

Studieprogramma

De studie bestaat uit 8 semesters van een half jaar. We willen niets liever dan ‘live’ in de klas hoor- en werkcolleges geven en dat we jou leren kennen. En dat je je studiegenoten leert kennen. Dit kan helaas slechts gedeeltelijk en niet zoals we gewend zijn door het coronavirus. Vanaf september 2020 krijg je een groot deel online les en een deel ‘in de klas’ zelf. Op dit moment bekijken we hoe we het onderwijs vanaf september gaan doen. Afhankelijk van de toekomstige ontwikkelingen hopen we in de loop van het komende studiejaar weer helemaal over te kunnen gaan naar ‘normaal’ lesgeven.

De basis leg je met de vakken Financieel Management & Management Accounting en Business Basics Finance. Daarna verdiep je jezelf in Financial Control en Internal Control Systems en Financial Accounting en Tax. Tijdens het semester Bachelor- vaardigheden werk je aan je professionele vaardigheden. Kijk op de website voor uitgebreide semesterbeschrijvingen.

Kies je minor

Met een minor - een keuzeprogramma van een half jaar - kun je jezelf specialiseren of verbreden. Kies bijvoorbeeld uit:

  • Minor Management Control & Risk Management
  • Minor Accountancy & Control (i.s.m. UvA)

Studie versnellen? Dat kan.

De 4-jarige deeltijdopleiding Finance & Control bestaat uit 8 semesters. Maar er zijn manieren om je studie te versnellen!

Volg bijvoorbeeld parallel semesters door een extra dagdeel les te volgen. Of kijk of je relevante werkerva- ring kunt verzilveren met een Leerweg Onafhankelijke Toets (LOT). Het is aan jou.

“Bij ons T
“Studeren naast je werk vraagt om focus en een goede planning. Daar helpen we jou bij. Met persoonlijke aandacht, begeleiding en maatwerk.’’

Goed te combineren met werk en privé

Deze opleiding is goed te combineren met je werk. Je kunt kiezen uit colleges op dinsdag- en donderdagavond of op zaterdag. Voor studenten die relevant werk hebben, is de gemiddelde studiebelasting 20 uur per week, waarvan 6 uur colleges. De overige uren zijn voor zelfstudie.

Jouw carrièremogelijkheden

Als afgestudeerde kun je in verschillende werkvelden aan de slag gaan. Denk hierbij aan accountants- kantoren, administratiekantoren, financiële instellingen, overheidsinstellingen, non-profit organisaties en commerciële bedrijven.

Wat levert de opleiding op?

  1. Waardevol, erkend hbo-diploma
  2. Eersteklas, actuele vakkennis
  3. Kennis en vaardigheid in Exact en SAP
  4. Direct impact in je huidige werk
  5. Beter salaris- en carrièreperspectief
  6. Community netwerk voor het leven