Cursusaanbod

(DIGITAL) MARKETING EN SALES

Wil je beter worden in (digital) marketing of sales? Of werk je in een internationale context en wil je werken aan je internationale business skills? Bekijk dan ons uitgebreide cursusaanbod. Alle cursussen zijn op hbo-niveau en zeer praktijkgericht. Alles wat je leert, is direct toepasbaar in je werk. De duur van de cursussen varieert van enkele weken tot zes maanden. Ook kun je in bepaalde periode van het jaar (lente, zomer en herfst) kortlopende cursussen volgen. Na succesvolle afronding ontvang je een waardevol HvA-certificaat op hbo-niveau.

(DIGITAL) MARKETING EN SALES

INTERNATIONAL BUSINESS

TIP! Veel onderwerpen uit de cursussen komen ook aan bod in de deeltijdopleiding Commerciële Economie. Besluit je na het volgen van een cursus dat je de volledige deeltijdopleiding bij de HvA wilt volgen? Dan kun je een vrijstelling aanvragen voor de onderdelen waar je al een cursus voor hebt afgerond.

SEASON SCHOOLS

Liever een cursus in een schoolvakantie? Dat kan bij onze Spring-, Summer- en Autumn Schools. Hier kun je een intensieve cursus volgen op hbo-niveau. Gedurende 1 of 2 weken kun je jezelf verdiepen in een bepaald onderwerp.


Een cursus in Georgië of Roemenië?

Jazeker! De HvA organiseert de Autumn en Spring School in het buitenland in samenwerking met partneruniversiteiten. De Summer School is in Amsterdam. De cursussen staan open voor (internationale) studenten én werkende professionals. Alle season school cursussen zijn in het Engels. Bekijk hieronder het aanbod van de Autumn en Spring School.


Summer School in Amsterdam
Uit het cursusaanbod van de Summer School selecteerden we onderstaande cursussen op het gebied van digital, marketing en sales.