Waarom kies je voor de HvA?

Overweeg je om een deeltijdstudie te volgen? Dan kun je kiezen uit verschillende opleiders en opleidingen. Maar waarom zou je voor de HvA kiezen? En specifiek voor de opleiding Commerciële Economie deeltijd? We zetten de voordelen op een rij.

Diploma met waarde

Het is natuurlijk niet zo dat een HvA-diploma een gouden ticket is naar elke baan die je maar wilt. Wel is het een groot pluspunt als je solliciteert. De werkgever weet namelijk dat je met succes een waardevolle opleiding hebt afgerond en beschikt over uitstekende kennis en competenties. De HvA is de grootste hogeschool van Nederland en goed bekend bij werkgevers. Onze diploma’s zijn door de overheid erkend, de kwaliteit van de opleiding en de examinering zijn gewaarborgd. Dat samen maakt een HvA-diploma waardevol voor je cv.

Hoge kwaliteit opleiding én docent

Onze docenten combineren praktijkkennis met didactische kwaliteit. Met passie leren ze je alle kneepjes van het vak. Doordat ze zelf ook nog in het veld werkzaam zijn, krijg je naast theorie ook leerzame praktijkverhalen en ‘pressure cookers’. Dit zijn echte vraagstukken van vooraanstaande bedrijven, die je samen met anderen oplost. De docenten zijn op de hoogte van de actualiteiten, wat de studie extra nuttig maakt. 

Persoonlijke aandacht

Zegt niet elke school dat zij persoonlijke aandacht voor haar studenten heeft? Misschien wel. Maar wij maken er echt werk van. We dagen je continu uit om je te ontwikkelen tot een hoogopgeleide professional met actuele kennis en skills. Dat doen we met persoonlijke aandacht en goede begeleiding. Zo helpen we jou bij het zo soepel mogelijk doorlopen van je studie.

Afgestemd op werkende professionals

Onze deeltijdopleidingen zijn goed te combineren met je werk en privé. Onze college-uren zijn afgestemd op werkende professionals. Daarnaast kun je bij ons je studie versnellen of pauzeren. Zit het privé even niet mee? Geef het aan en we maken een plan om je studie eventueel tijdelijk te pauzeren. Maar je kunt ook sneller door je studie, als je genoeg tijd over hebt om in je studie te steken. We adviseren je graag hoe je dat kunt doen.

Hoge Studentwaardering

Onze opleiding Commerciële Economie Deeltijd wordt zeer goed gewaardeerd, zo blijkt uit de Nationale Studenten Enquête (NSE) 2018. De studentwaardering is 4,1 op een schaal van 5. En 84% beveelt onze deeltijdopleiding aan bij vrienden en familie.

Community netwerk

Na je studie ben je onderdeel van onze community: een krachtige gemeenschap van alumni. Je krijgt toegang krijgt tot een relevant kennisnetwerk. Met leuke events, interessante gastsprekers en nascholing blijven we je boeien. Zo blijf je altijd up-to-date en wendbaar. Pure meerwaarde voor je carrière.

Direct toepasbaar in je werk

Bij ons leer je ervaringsgericht. Met High Impact Learning koppelen we de opleiding en jouw baan aan elkaar. Je krijgt opdrachten om uit te voeren in je werk. En vraagstukken uit je werk kun je inbrengen in de opleiding. Zo krijg je direct, zichtbaar impact in je werk. Naast dat dit het leerproces stimuleert, maakt het studeren ook nog eens een stuk leuker.