BEDRIJFSKUNDE DEELTIJD

HBO-OPLEIDING | BACHELOR OF SCIENCE (BSC)

Voor wie?

Werkende professionals met een relevante werkomgeving

Opleidingsniveau

Hbo Bachelor

Diploma en titel

Hbo-bachelor: 240 EC’s

Bachelor of Science (BsC)

Studieduur

8 semesters van 6 maanden

Versnellen / pauzeren mogelijk

Start en lesmomenten

Start: september of februari

Lesdagen: 2 avonden (di/do) of zaterdag

Prijs

€ 2.143,- p.j. (bij recht op wettelijk collegeld) 50% korting in het 1e jaar.

Werk je als bedrijfskundige, en wil je écht beter worden in je werk? Of wil je jezelf omscholen? Met de deeltijdopleiding Bedrijfskunde investeer je duurzaam in jouw carrière. Met direct rendement.

Waarom deze opleiding?

Met de deeltijdopleiding Bedrijfskunde investeer je in jouw carrière, met direct rendement. Alles wat je leert, kun je direct toepassen in je werk. Met de praktijkgerichte opleiding Bedrijfskunde deeltijd leer je bedrijfsprocessen beter doorgronden. Je adviseert het management over mogelijke verbeteringen in de bedrijfsvoering.

Alles wat je leert tijdens onze deeltijdopleiding, is direct toepasbaar in je werk. Je vergroot direct jouw meerwaarde. En heb je jouw opleiding met goed gevolg afgerond? Dan ben je in bezit van een erkend én gewaardeerd hbo-diploma Bedrijfskunde.

Wij dagen je uit!

Met actuele en complexe cases dagen we je continu uit. Je leert buiten de gebaande paden te treden. De opgedane kennis kun je direct toepassen op je werkplek. Je leert ervaringsgericht; er is continu interactie met je werk, collega-studenten en je opleiding.

Zo word je beter in je werk

Wil je succesvol zijn in een hbo-functie? Dan heb je niet alleen eersteklas vakkennis nodig, maar ook sterke professionele vaardigheden. Daarom loopt competentieontwikkeling als een rode draad door de opleiding. Zo ontwikkel jij je inhoudelijk en persoonlijk tot een professional, die mede de koers van een bedrijf kan bepalen.

Studieprogramma

De opleiding bestaat uit 8 semesters van een half jaar. De basis leg je in het eerste jaar met de semesters Organisatieverkenning en Managen & Organiseren. Daarna verdiep je jezelf in procesmanagement en optimalisatie en finance in de bedrijfsvoering. Gedurende de hele opleiding werk je aan je professionele competenties. Bekijk de uitgebreide semesterbeschrijvingen >

Kies je minor

Met een minor - een keuzeprogramma van een half jaar - kun je jezelf specialiseren of verbreden. Ieder jaar kun je uit verschillende minoren kiezen. Jaarlijks worden de minoren aangepast aan de actualiteit.

Studie versnellen? Dat kan.

De 4-jarige deeltijdopleiding Bedrijfskunde bestaat uit 8 semesters. Maar er zijn meerdere manieren om je studie te versnellen!

Volg bijvoorbeeld parallel semesters door een extra dagdeel les te volgen. Of kijk of je relevante werk- ervaring kunt verzilveren met een Leerweg Onafhanke-lijke Toets (LOT). Het is aan jou.

“Bij ons T
'Leer verdragen dat
dé waarheid niet bestaat.' Jeroen Castricum, docent Bedrijfskunde

Goed te combineren met werk en privé

Deze opleiding is goed te combineren met je werk. Je kunt kiezen uit colleges op dinsdag- en donderdagavond of op zaterdag. Voor studenten die relevant werk hebben, is de gemiddelde studiebelasting 20 uur per week, waarvan 6 uur colleges. De overige uren zijn voor zelfstudie.

Jouw carrièremogelijkheden

Na afronding van de opleiding, vinden we de meeste alumni terug in de volgende sectoren: bank- en verzekeringsmaatschappijen, handelsbedrijven, adviesbureaus, verkooporganisaties, overheid en non-profitorganisaties.

Onze alumni komen vaak terecht in: Leidinggevende of management functies: tussen 45 – 70%, commerciële functies tussen 35 – 45%

Bekijk het facsheet voor o.a. informatie over de meest gevraagde functies in de markt, het aantal vacatures en het percentage functies op

Wat levert de opleiding op?

  1. Waardevol, erkend hbo-diploma
  2. Eersteklas, actuele vakkennis
  3. Direct impact in je huidige werk
  4. Professionele competenties
  5. Beter salaris- en carrièreperspectief
  6. Community netwerk voor het leven